Porties 1500 gram

Ingrediënten
  

  • 1 kg kippenlevers
  • kleurzout coloroso
  • 500 gram boter
  • 6 tenen knoflook
  • 3 stuks sjalotjes
  • 3 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 blaadjes laurier
  • madeira
  • peper

Instructies
 

  • Zout de kippenlevers met het kleurzout. Snijdt de sjalotten en knoflook grof. Smelt de boter in een grote pan. De boter hoeft niet te kleuren. Voeg de knoflook, sjalotjes en kruiden bij de boter. Voeg daarna de kippenlevers toe, bak deze half gaar. Mix het geheel in de blender en voeg de madeira toe. Snel door een fijne zeef heen roeren en koelen door de bak in ijswater te hangen. Naar smaak peper, zout en madeira toevoegen.
Bron: Foodtube
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept