Hemelse modder

Gang Nagerecht
Porties 6

Ingrediënten
  

  • 100 g Chocolade
  • 2 stuks eieren gesplitst
  • 30 g Poedersuiker
  • 2 el Cognac
  • 0,5 l Slagroom
  • 6 el Chocoladelikeur

Instructies
 

  • Smelt de chocolade au bain marie. Splits de eieren in eiwit en dooier. Voeg aan de dooiers de poedersuiker toe en klop tot een dik romig mengsel. Voeg de cognac toe en klop alles door de warme chocolade. Klop eiwit en slagroom apart stijf. Houd wat slagroom apart voor de garnering. En voeg toe aan het chocolademengsel. Meng voorzichtig doch goed. Doe over in schaaltjes en laat in de koelkast opstijven. Giet een eetlepel chocoladelikeur over elk schaaltje en garneer met een toefje slagroom. Geef er een klein glaasje chocoladelikeur bij.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept