Haastournedos
Ingrediënten
- 2 stuks Haas
- 200 g Pancetta
- 2 dl Room
- 2 stuks Eieren
- Peper
Instructies
- Haas: De haas fileren en van de kleine haasjes een farce maken (= per 100 gram hazenvlees, 1 ei en 1 dl room in de keukenmachine draaien). Panchetta op 4 laags plastic dakpansgewijs op/ naast elkaar leggen. De spekstroken insmeren met dun laagje farce en daarop de haas filet leggen. Deze wordt ook ingesmeerd met farce want dat plakt beter. Het geheel ligt op plastic en met dit plastic rol je de haasfilet als een soort tournedos secuur op. Paar uur in de koelkast leggen. Peper op de vleeskant strooien. Snijd de rol in tournedos. Bak de haasfilet op de platte kant.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!