Granaatappelmelasse

Gang Sappen
Keuken Israel
Porties 350 ml

Ingrediënten
  

  • 960 ml Granaatappel
  • 120 ml witte suiker
  • 120 ml Citroensap

Instructies
 

  • Doe het granaatappelsap, het citroensap en de suiker in een pan en breng het mengsel aan de kook. Draai het vuur laag als de suiker is opgelost. Laat het mengsel een uur bubbelen of tot het is ingedikt tot minder dan de helft. Roer tijdens het indikken regelmatig om te voorkomen dat de melasse aanbrandt. Laat de melasse afkoelen tot kamertemperatuur en giet die vervolgens in een afsluitbare fles of glazen pot. Bewaar granaatappelmelasse in de koelkast.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept