Gehaktbrood

Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur
Gang Bijgerecht
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 4 stuks Pomodori tomaten
  • 18 stuks Olijven, groen
  • 1 el Tijm
  • 4 el Peterselie
  • 2 stuks Ui
  • 3 teentjes Knoflook
  • 4 stuks Ei
  • 1 kg Gehakt. runder
  • 6 stuks Paprika. rood
  • 30 g Gruyere
  • 1 takje Dragon
  • 30 g Parmesaanse kaas
  • 1 el Kappertjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Ontvel de tomaten. Verwijder de zaadjes en snijd in plakjes.
  • Snijd de kruiden en de knoflook fijn en snipper de uien ook fijn.
  • Ontpit de olijven en hak fijn. Hak ook de helft van de paprika’s fijn.
  • Snijd de overige paprika’s in repen en rooster ze onder de grill of in de oven terwijl het gehaktbrood er straks in staat. Houdt het wel in de gaten, ze hoeven maar 10 minuten te grillen in de oven.
  • Rasp de kazen.
  • Meng dan alle ingrediënten door het gehakt en breng op smaak met zout en peper. Doe het mengsel in een brood- of cakeblik en zet 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal uit de oven en giet voorzichtig het vet eraf. Dien warm of koud op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept