Susciello
Gebakken worstjes in tomatensaus
Ingrediënten
- 75 g Pancetta in blokjes gesneden
- 1 stuks uien grof gehakt
- 1 stuks verse worst
- 75 g Soppressata droge worst
- 0,5 blikje tomaten
- 6 stuks Eieren
- Peper
- Zeezout
Instructies
- Verhit de olijfolie in een koekenpan op laag vuur. Voeg als de olie heet is, de pancetta toe en bak ongeveer 10 minuten tot het vet gesmolten is. Voeg dan de verse worst en soppressata toe en bak een minuut of 5. Breek de worst al roerende. Doe dan de tomaten erbij, wat zout en laat het een kwartiertje sudderen. De saus moet ingedikt worden. Als de saus te dik is, voeg je er wat water aan toe.
- Breek de eieren en laat ze in de saus glijden. Verhit tot de eieren gestold zijn en de eigelen nog vloeibaar. Dien dan meteen op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!