Garnalen curry
Ingrediënten
- 1 Stuks Ui
- 5 Teentjes Knoflook
- 1 Stukje Tamarinde
- 1 Stuks Limoen
- 2 Stuks Kruidnagel
- 2 Peulen Kardemon
- 1 Plakje Gember
- 0,5 Blikje Kokosmelk
- 0,5 Blikje water
- 500 g Garnalen verse, niet gekookt
- 100 g currypasta
- 5 draadjes Saffraan
Instructies
- Garnalen pellen en darm verwijderen
- Marineren in curry pasta en zout en limoensap en minstens 20 minuten laten staan.
- Ui en knoflook en gember bakken in de olie
- Kokosmelk en water erbij doen
- Saffraan, Tamarinde, kruidnagel, kardemon toevoegen en roeren tot het kookt.
- Dan de garnalen erbij doen en 3 minuten koken en roeren.
- Dan limoensap en limoenschil en tomaat erbij doen en even 10 minuten laten staan. De smaak wordt er dieper door.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!