Franse appeltaart
Ingrediënten
- 1 plak briseerdeeg of bladerdeeg
- 4 stuks appels
- 100 g Poedersuiker
- 2 stuks eieren
- 25 cl room
- 1 pakje vanillesuiker
- 1 borrelglaasje rum
- amandelenschilfers
- kaneelpoeder
Instructies
- Leg op een taartbodem, het deeg en prik het door met een vork. Schil en snijd de appels in dunne plakjes. Leg ze op de taartbodem.
- Meng in een kom de suiker, de room, de eieren, de vanillesuiker en de rum. Giet alles op de appels.
- Strooi op de appels kaneelpoeder en amandelschilfers. Bak in de voorverwarmde oven op 200 ° C, totdat de taart een mooie gouden kleur krijgt. Ongeveer 40 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!