De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Dressing voor vijgen met geitenkaas
Ingrediënten
- 2 dl Champagne
- 1 stuks Eidooier
- 0,5 dl Azijn, witte wijn
- 1 dl Zonnebloemolie
- 1 scheut Olijfolie
- 30 g Sjalotje
- 1 snufje Peper
- 1 snufje Zout
- 50 g Klaverblad
- 100 g Veldzuring
Instructies
- De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker. De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!