Crème van coquille corail en Noilly Prat

Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 stuks coquilles in de schelp
  • 2 stuks prei
  • 25 cc Noilly Prat
  • 100 g boter koud

Instructies
 

  • Haal de coquilles uit de schelp. Haal de coquille uit de baarden en snijd de corail eraf. Gebruik de coquillespier zelf voor een andere bereiding.
  • Maak van de baarden een bouillon met water en prei afsnijdsels.
  • Kook de bouillon in tot stroperig met wat Noilly Prat.
  • Doe de corail bij de bouillon en voeg de koude boter toe en nog een klein scheutje Noilly Prat.
  • Draai de saus met de staafmixer glad en lobbig. Breng op smaak met zout, peper en wat citroensap. Houd warm au bain marie of in een warmhoudoven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept