Crème van coquille corail en Noilly Prat
Ingrediënten
- 8 stuks coquilles in de schelp
- 2 stuks prei
- 25 cc Noilly Prat
- 100 g boter koud
Instructies
- Haal de coquilles uit de schelp. Haal de coquille uit de baarden en snijd de corail eraf. Gebruik de coquillespier zelf voor een andere bereiding.
- Maak van de baarden een bouillon met water en prei afsnijdsels.
- Kook de bouillon in tot stroperig met wat Noilly Prat.
- Doe de corail bij de bouillon en voeg de koude boter toe en nog een klein scheutje Noilly Prat.
- Draai de saus met de staafmixer glad en lobbig. Breng op smaak met zout, peper en wat citroensap. Houd warm au bain marie of in een warmhoudoven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!