Créme anglaise kaneel

Gang Nagerecht
Porties 4 pesronen

Ingrediënten
  

  • 50 cl Melk
  • 1 stuks Kaneelstokje
  • 80 g Suiker
  • 6 stuks Eidooier

Instructies
 

  • Verwarm de melk met het kaneelstokje tot kookpunt. Laat een half uurtje trekken zonder te koken. Meng de eidooiers met de suiker. Schenk de kokende melk op de eidooiers, zet weer terug op het vuur. Laat tot 82/83 graden komen, goed blijven roeren. Let op, als de temperatuur boven de 83 graden komt, stollen de eigelen in de melk. Je hebt dan een korrelige saus. Zeef de créme in dat geval en laat afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept