Chocoladesavarin

Gang Patisserie
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 125 g Chocolade
  • 50 g Boter
  • 50 g Eidooier
  • 112,5 g Eiwit
  • 25 g Suiker

Instructies
 

  • Verwarm de couverture (chocolade) en de boter tot 37 graden C en roer de massa glad. Sla de eidooier luchtig op. Klop het eiwit met de suiker stijf. Schep de eidooier en het eiwit door elkaar en werk er vervolgens luchtig de couverture door. Vet de vormpjes in met boter. Spuit het beslag in de savarinvormpjes, vul ze tot iets meer dan de helft, ze rijzen in de oven. Bak ze in een oven van 180 graden C, 20 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept