Chocoladecakeje met smeltende chocolade

Gang Patisserie
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 150 g Boter zacht
  • 150 g Suiker
  • 4 stuks Eieren
  • 250 g Patentbloem
  • 2 tl Bakpoeder
  • 6 el Cacaopoeder
  • 70 g Chocolade
  • 125 g aardbeien

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet de vormpjes in met olie of boter. Gebruik per cakaje twee papieren vormpjes voor de stevigheid. Klop met de mixer de boter en suiker tot een romig mengsel. Klop vervolgens de eieren erdoor tot een glad mengsel. Zeef de bloem en het cacao geleidelijk boven de beslag en roer het er egaal doorheen. Vul de vormpjes voor driekwart met het beslag. Hou wat over voor de bovenlaag. Duw in elk vormpje een stukje pure chocolade en dek dit af met wat overgehouden beslag. Bak de cakejes in minuut of 12. Serveer zo warm mogelijk en geef er aarbeien bij om in de chocolade te dopen..
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept