Buñuelos de Lanjaron

Beignets de Lanjaron Hierbij een Creme anglaise geven
Gang Nagerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 25 g Boter

zestes

  • 1 stuks Citroenschil
  • 40 g Suiker
  • 8 cl Melk
  • 8 cl water
  • 80 g Bloem
  • 2 stuks Eieren
  • 2 g Gist
  • 25 g Citroen geconfijte
  • 1 snufje Zout

Instructies
 

  • Laat de boter zachtjes smelten. Voeg de citroenrasp toe. Vervolgens de suiker, melk, water en zout. Zodra het mengsel kookt, voeg de bloem toe. Blijf roeren tot het mengsel homogeen wordt, laat het afkoelen.
  • Breek de eieren er één voor één in, voeg de gist toe. Goed doorroeren. Voeg de geconfijte citroen toe.
  • Bak de beignets op ongeveer 170ºC in de frituur.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept