Bruschetta met rundercarpaccio

Gang Amuse
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 200 g Runderhaas
  • 40 g Rucola
  • 40 g Sla
  • 30 g Parmesaanse kaas
  • 10 stuks Bruschetta
  • 8 takje Peterselie
  • 1 el Truffeljus
  • 1 takje Rozemarijn
  • 0,5 el Balsamicoazijn
  • 1 el Olijfolie

Instructies
 

  • Hak de rozemarijn en peterselie fijn. Snijd de rundercarpaccio fijn en leg tussen twee vellen plasticfolie. Sla voorzichtig plat met een hakmes en leg apart. In een diep bord, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 snufjes zout en peper. 5 eetlepels olie, roer met een garde tot een mooie saus. Was de rucola en de sla, sla droog in de centrifuge en doe in een schaal met olie, balsamico azijn, een snufje truffel en zout. Leg het brood op de grill en verdeel de sla erover. Meng het vlees met de vinaigrette kort en leg op de sla. Garneer af met keizerzwam en heel dun geschaafde parmezaanse kaas,.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept