Bonbon tamarinde

Gang Aperatief
Porties 24

Ingrediënten
  

pasta

  • 2 el Tamarine
  • 200 g Room
  • 5 stuks Peper, roze
  • 1 snufje Zout
  • 200 g Chocolade puur
  • 100 g Chocolade, melk

Instructies
 

  • Verwarm de room op een matig vuur en los de tamarinde hierin op. Laat ongeveer 20 minuten heel zachtjes gaan, voeg de gemalen peper en het zout toe. Neem de pan van het vuur en voeg de fijngehakte chocolade toe. Roer tot alle chocolade is opgelost. Stort de vulling uit op een oppervlakte van 20 x 20 cm. Laat afkoelen bij kamertemperatuur.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept