Bonbon met passievrucht

500 gram passievruchtenpuree 2 stengels citroengras 1 vanillestokje 1 kilo witte chocolade 6 gram limoenrasp gele cacaoboter
Gang Patisserie
Keuken Hollands
Porties 100 bonbons

Ingrediënten
  

  • 500 g passievruchtpuree
  • 2 stengels Citroengras
  • 1 stuks Vanillestokje
  • 1 kilo witte chocolade
  • 6 gram limoenrasp
  • gele cacaoboter

Instructies
 

  • Breng voor de ganache de passievruchtenpuree, limoenrasp, vanillestokje en citroengras aan de kook.
  • Laat één dag infuseren onder vacuüm.
  • Zeef de vloeistof, breng aan de kook en giet op de witte chocolade.
  • Draai glad met een staafmixer en breng de ganache over in een spuitzak.
  • Spuit de bonbonvormen in met gele cacaoboter en giet daarna vol met witte chocoladecouverture.
  • Tik de lucht eruit met de achterzijde van een paletmes en giet vervolgens de witte chocolade er weer uit. De vormen zijn nu aan de binnenzijde gecoat met een dunne laag chocolade.
  • Spuit de ganache in de vormen en strijk af met witte chocolade.
  • Plaats in de koeling zodat de chocolade loskomt van de vorm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept