Bloedsinaasappel met muisjes en witte chocolade

Gang Nagerecht
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 300 g Chocolade, wit
  • 6,5 dl Slagroom
  • 3 g Gelatine
  • 5 stuks Eiwit
  • 120 g Suiker
  • 150 g Gestampte muisjes
  • 6 stuks Bloedsinaasappels

Instructies
 

  • Smelt de chocolade met 1,5 dl room. Week de gelatine in koud water, knijp de blaadjes uit en laat ze in de gesmolten chocolade oplossen. Klop de eiwitten stijf, voeg al kloppend de suiker toe tot het een stevig schuim is en klop de resterende room lobbig. Wrijf de muisjes in een vijzel fijn. Spatel alles luchtig door elkaar en laat de mousse in de koeling opstijven. Serveer met kletskop.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept