Bistecca alla griglia con rucola
Ingrediënten
- 4 stuks Entrecote dunne plakjes
- 1 Zeezout
- 1 Peper
- 2 takje Rozemarijn
- 0,1 dl Olijfolie
- 1 bosje Rucola
- 8 teentje Knoflook
- 2 takje Oregano
Instructies
- Sla de entrecote voorzichtig plat tussen plastic folie. Wrijf de kruiden erin en zet weg in de koelkast. Bestrooi pas met zout vlak voor het grillen. Maak de sla schoon en maak van de olie, knoflook, oregano, zout en peper een dressing. Pof de knoflook in de oven. Snijd de kapjes van de knoflook eraf, bestrooi met zeezout en besprenkel met olijfolie. Wikkel de knoflook in aluminiumfolie en zet 35 minuten in de hete oven, 200 graden. Serveer in een klein schaaltje of broodmandje. Verwarm de grillplaat voor tot heel heet. Smeer het vlees licht in met olie. Leg het vlees op de grill en draai na 1 of 2 minuten al om. Verdeel de sla over de borden en leg het vlees er bovenop. Serveer met de gepofte knoflook.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!