Bieslookmayonaise
Ingrediënten
- 1 bosje Bieslook
- 3 stuks Eidooier
- 2 dl Arachide olie
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
- 1 el Witte wijnazijn
Instructies
- AllerHande gaat elke maand op zoek naar het beste recept van een klassiek gerecht. Deze keer gebakken biefstuk, volgens het recept van Loetje. Bak hem stap-voor-stap mee met deze Amsterdamse biefstukkenexpert. Het geheim van de allerbeste en de allerlekkerste biefstuk? ‘Concentratie en timing,’ antwoordt Jaap Klinkhamer. Hij wordt aangevuld door vader Loetje: ‘En talent. Net als met ieder vak moet je hier ook gewoon aanleg voor hebben. Ook belangrijk: als de boter is uitgeschuimd en de biefstuk de pan in gaat, moet je zorgen dat je het vlees blijft bewegen. Voortdurend draaien is de enige manier om het vlees aan beide kanten mooi bruin te krijgen.’
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!