Ananasterrine

Gang Patisserie
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 250 g Ananas schoongemaakt
  • 2 dl Suikerstroop
  • 3 g Agar agar

Instructies
 

  • Snijd de ananas in stukjes en laat ze 10 minuten zachtjes koken in de suikerstroop. Pureer de ananas in de keukenmachine en breng de puree met het kookvocht aan de kook. Voeg de agar-agar toe en laat de massa nog 1 minuut doorkoken. Bekleed een terrine (8 x 20 cm voor 10 stuks) met plasticfolie en giet de warme puree in de vorm. Laat de terrine opstijven. Stort de terrine op een snijplank en snijd hem in gelijke stukken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept