Pepernoten glutenvrij

Porties 30 stuks

Ingrediënten
  

  • 120 gram rijstmeel
  • 100 gram amandelmeel
  • 100 gram ongezouten roomboter zacht
  • 120 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 stuks ei M
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 el speculaaskruiden
  • snuf zout

Instructies
 

  • Voeg alle ingredienten bij elkaar en kneed tot een stevig deeg. Maak een rol en wikkel deze in plastic folie. Leg minstens 1 uur in de koelkast.
  • Snijd klein stukjes af van het deeg en maak kleine balletjes.
  • Verwarm de oven voor op 170℃.
  • Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, houd wat afstand want ze worden iets groter tijdens het bakken.
  • Bak de pepernoten 15 minuten en laat afkoelen op een rooster.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept