Wortel koriander en komijnsoep

gegeten in Praag met Laura en Shireen, 2005
Gang Voorgerecht
Porties 3

Ingrediënten
  

  • 300 g Wortelen
  • 0,75 l Groentebouillon
  • 1 tl Komijnzaad
  • 2 takje Koriander
  • Zout
  • Peper
  • 0,1 l Room

Instructies
 

  • Laat de wortelen gaar worden in de bouillon. Pureer met de staafmixer. Rooster de komijnzaadjes in de koekenpan en doe bij de soep, samen met de fijngehakte koriander. Vlak voor het opdienen de room erbij doen en schuimig opkloppen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept