Lasagne traditioneel

Gang Hoofdgerecht
Porties 8

Ingrediënten
  

afmaken

  • 400 g Mozarella
  • 450 g Lasagnevellen groene
  • 110 g Parmesaanse kaas

ragout

  • 4 el Olijfolie
  • 1 stuks Ui
  • 200 g Pancetta
  • 2 teentje Knoflook
  • 350 g Gehakt, runder
  • 350 g Gehakt, varken
  • 175 g Kippenlever
  • 630 g Tomaat
  • 6 el Tomatenpuree
  • 1,75 dl Wijn, rood
  • Zout
  • Peper
  • 0,25 stuks Nootmuskaat
  • 15 g Basilicum

roux

  • 1,5 dl Melk
  • 175 g Boter
  • 110 g Bloem
  • 1,75 dl Slagroom
  • 1,25 stuks Nootmuskaat

Instructies
 

  • zie boek deel 3, pag 215
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept