Zalmmousse
Ingrediënten
- 50 g Zalmsnippers
- 50 g Roomkaas
- 1 tl Dille
- 1 stuks Sjalotje
- 1 el Kappertjes
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
garnering
- 0,15 krop Sla
Instructies
- Snijd de ui in een aantal stukken. Pureer ui en zalm in een kom met een staafmixer. Doe er de roomkaas bij (en als die niet romig genoeg is: klein scheutje slag- of koffieroom). En ook de fijngeknipte dille. Nu door elkaar mengen met een mixer (zo één waar je slagroom mee klopt). In een kommetje doen, afdekken en in de koelkast zetten. Een uur is genoeg, maar langer mag ook (het blijft dagen goed). Op schaal leggen met sla als garnering. Serveren op crackers. Naar smaak kappertjes erop doen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!