De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker.
De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.

Dressing voor vijgen met geitenkaas

Gang Amuse
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 2 dl Champagne
  • 1 stuks Eidooier
  • 0,5 dl Azijn, witte wijn
  • 1 dl Zonnebloemolie
  • 1 scheut Olijfolie
  • 30 g Sjalotje
  • 1 snufje Peper
  • 1 snufje Zout
  • 50 g Klaverblad
  • 100 g Veldzuring

Instructies
 

  • De champagne met de daaronderstaande ingredienten vermengen en blenderen met de staafmixer tot dit een gebonden dressing is. Op smaak maken met peper en zout en wat poedersuiker. De veldzuring en de klaver aanmaken met de champagnedressing.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept