Kabeljauwpuree
Vulling voor ravioli
Ingrediënten
- 250 g Kabeljauw
- 1 tl Zout
- 1 stuks Bouguet garni
- 1 stuks Sjalotje
- 10 g Boter
- 1 dl Olijfolie
- 1 teentje Knoflook
- 0,75 dl Slagroom
Instructies
- Laat de vis goed uitlekken, verwijder de graten en het vel.
- Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en laat een paar uur staan
- Dep droog en pocheer de vis ± 25 minuten in water met het bouguet garni in een oven op 180°
- Hak de slalot fijn en fruit even in de boter
- Voeg bij de vis
- Verwarm de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook
- Verwarm de room
- Draai het vismengsel in de keukenmachine tot een puree
- Voeg tijdens het draaien scheutje voor scheutje om en om de olie en room toe
- Breng indien nodig op smaak met zout en peper
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!