Tabouleh
Ingrediënten
- 300 g Couscous
- 700 g Tomaat
- 1,5 dl Olijfolie
- 1 dl Witte wijn
- 1 bosje Munt
- 1 bosje Peterselie
- 3 stuks Ui fijngehakt
- 2 stuks Citroen uitgeperst
- 3 teentje Knoflook geperst
Instructies
- Taboule is een couscous gerecht dat niet gekookt wordt, maar "gaar" gemaakt wordt door het vocht van citroen en tomaten. Strooi in een grote kom de couscous. Voeg de in stukken gesneden tomaten toe, de gehakte munt, peterselie en uien. Meng er olie, witte wijn, citroensap, knoflook, peper en zout door. Dek af en zet koel weg gedurende 24 uur. Roer af en toe door.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!