Olijf-ansjoviskoekjes

Gang Aperatief
Porties 40

Ingrediënten
  

  • 120 g Bloem
  • 120 g Boter Koud, in blokjes
  • 120 g Manchego
  • 50 g Ansjovis in stukjes gesneden
  • 50 g Olijven, zwart
  • 0,5 tl Cayennepeper

Instructies
 

  • Doe de bloem, boter, kaas, cayennepeper, ansjovis en olijven in een keukenmachine en meng alles tot een stevig deeg. Wikkel het deeg losjes in plastic folie en leg 20 minuten in de koeling. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit in een dunne plak op een met bloem bestoven vlak. Snijd het deeg in lange repen van 5 cm breed. Snijd elke reep in driehoekjes. Leg ze op een met bakpapier beklede pakplaat en laat ze in 8 - 10 minuten goudbruin worden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept