Banketbakkersroom

Crème patissiere
Gang Patisserie
Porties 800 gram

Ingrediënten
  

  • 500 ml Melk
  • 0,25 stuks Vanillestokje
  • 5 stuks Eidooier
  • 125 g Suiker
  • 25 g Bloem
  • 25 g Maizena

Instructies
 

  • De melk en het vanillestokje op laag vuur tegen de kook aanbrengen. Van het vuur nemen en enigszins laten afkoelen. De eidooiers met de suiker kloppen en de bloem en de maizena erdoor roeren. Het vanillestokje verwijderen en de melk door het eimengsel roeren. De vla terugschenken in de pan en al roerend op laag vuur aan de kook laten komen. Onder voortdurend roeren 1 minuut doorkoken. Afgedekt met plasticfolie laten afkoelen en voor gebruik even doorkloppen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept