Courgetterolletjes met ricotta

Gang Amuse
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 1 stuks Courgette
  • 125 g Ricotta
  • 2 el Pijnboompitten

Instructies
 

  • 1. Rooster pijnboompitjes in een pan tot ze goudbruin zijn. 2. Meng de pijnboompitjes met de ricotta. 3. Pak de courgette, snijd hem doormidden (horizontaal). 4. Pak de kaasschaaf en schaaf plakjes courgettes af. 5. Bestrooi de plakjes courgette met wat peper en zout en leg ze in de pan met een scheutje olijfolie. 6. Bak de plakjes courgette aan beide kanten 1 minuut. 7. Zet de oven aan op 200 graden. 8. Besmeer de plakjes courgette met de mix van riccota en pijnboompitten en rol ze op. 9. Doe de rolletjes per 2 aan een satéprikker en leg ze voor 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept