Kaaskoekjes parmezaans
Ingrediënten
- 140 g Bloem
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Kerriepoeder
- 130 g Boter
- 30 g Parmesaanse kaas geraspt
- 50 g Belegen kaas geraspt
- 50 g Blauw kaas verkruimeld
- 1 el Citroensap
- 30 g Parmesaanse kaas geraspt. om te strooien
Instructies
- Doe de bloem, het bakpoeder, kerriepoeder en de boter in een kom en wrijf door elkaar tot fijn kruim. Roer de kasssoorten en het citroensap erdoor en maak er een rol van met een diameter van ongeveer 4 cm. Leg de rol in plasticfolie een paar uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd plakjes van 5 mm en leg op een bakplaat. Bestrooi met wat parmezaanse kaas en bak ze in ongeveer 15 minuten, tot ze goudbruin zijn. Laat op de bakplaat afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!