Banketbakkersroom

Porties 600 Gram

Ingrediënten
  

  • 7 G gelatine in poedervorm
  • 33 G water
  • 300 G Melk
  • 75 G vloeibare room
  • 1 vanillestokje
  • 60 G fijne suiker
  • 18 G melkpoeder
  • 18 G Bloem
  • 60 G Eidooiers
  • 20 G Cacaoboter
  • 35 G Boter
  • 20 G Mascarpone

Instructies
 

  • Doe de gelatine in het water om het te laten zwellen. Verwarm de melk met de room in een pan. Laat het geschraapte vanillestokje gedurende 20 minuten trekken. Klop tegelijkertijd de suiker, roompoeder, bloem en eidooiers.
  • Passeer het hete vanillemelkroommengsel door een zeef en giet het over het eimengsel. Zet de pan weer op het vuur en laat 2 minuten al roerende koken.
  • Doe het vuur uit en voeg de cacaoboter toe. Voeg de gelatine, dan de boter, en ten slotte de mascarpone toe.
  • Meng goed met een blender en laat snel afkoelen in de koelkast gedurende 30 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept