Bonbon dragon zeezout

Gang Patisserie
Porties 24

Ingrediënten
  

  • 3 takje Dragon
  • 200 g Slagroom
  • 200 g Chocolade 53%
  • 100 g Chocolade. melk

Instructies
 

  • Snijd de dragon heel fijn. Breng de slagroom met het snufje zout aan de kook. Voeg de dragon toe en laat het geheel afgedekt op een kookplaatje 10 minuten broeien. Doe de pure en de melkchocolade in een kom. Giet de hete room over de chocolade en roer goed door tot het een homogene massa is. Verwarm het mengsel zo nodig nog even au bain marie. Laat het tot kamertemperatuur afkoelen. Maak op vetvrij papier rondjes pure chocolade met een koffielepel en laat ze afkoelen. Vul een spuitzak met een spuitmond naar keuze met het mengsel en spuit vormen op de plakjes chocolade. Haal de bonbons door de getempereerde pure chocolade. Afwerking: Versier de bonbon meteen na het doorhalen met 6 korrels zeezout.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept