Coquille mousseline

Gang Voorgerecht vis
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 150 g Coquille
  • 30 g Melk
  • 5 g Zout
  • 1 g Cayennepeper
  • 75 g Griet
  • 112 g Boter
  • 185 g Room
  • 2 stuks Eidooier
  • 1 stuks Ei

Instructies
 

  • Haal de coquilles uit de schelp en maak ze schoon. Doe de melk, het zout en de vis in de magimix. Doe er dan de coquilles bij, maal fijn en vervolgens de eidooiers eieren toevoegen. Dan de zachte boter en als laatste de room. Spuit de mousse in de ingevette vormpjes. Maak een holletje en doe daar de vulling in. Dicht de vulling af met de mousse en strijk af met een paletmes. Zet ze koel weg. Voor de service de kommetjes in een bakblik zetten met een laag water. Zet de oven op 180 graden en laat 12 minuten bakken. Laat even afkoelen en keer ze dan om in je handen en zet met de gebakken kant omhoog op het bord. Serveer direct.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept