Ananasbavarois

Gang Nagerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 4 blaadjes Gelatine
  • 1 stuks Vanillestokje
  • 2 stuks Eiwit
  • 0,25 l Slagroom
  • 60 g suiker
  • 0,5 stuks Ananas

Instructies
 

  • Pers de ananas met de sapcentrifuge, maar houd een aantal stukjes over voor de garnering. Schraap het vanillestokje leeg en doe bij het sap. Week de gelatine in koud water. Verwarm het sap en los daarin de gelatine op. Roer de suiker erdoor. Sla de room en het eiwit stijf. Zodra het ananassap afgekoeld is en begint te geleren, de slagroom en het eiwit erdoor spatelen. Doe de bavarois in een kom en laat opstijven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept