Mortadella met pistache

Gang Amuse, Amuse Italiano, Aperatief
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 120 g Pistachenoten
  • 100 g Parmesaanse kaas Geraspt
  • 6 el Olijfolie
  • 2 plakjes Mortadella
  • 4 el Balsamicoazijn Ingekookt

Instructies
 

  • Rooster de pistachenoten 10 minuten op 170ºC. Laat afkoelen en hak ze fijn. Meng ze met de Parmezaanse kaas. Voeg wat olijfolie toe tot je een smeuïge puree hebt gekregen.
  • Smeer de puree uit over de plakken mortadella. Rol de plakken op en snijd ze in plakjes van 1 cm dik.
  • Verpak de opgerolde plakken mortadella in plasticfolie en snijd ze vlak voor het opdienen in plakjes.
  • Leg een opgerold plakje mortadella met pesto op de lepels. Breng op smaak met een paar druppels van de ingekookte balsamicoazijn.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept