Aubergine en paprikasalade

Keuken Vietnam
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stuks grote aubergine
  • 1 stuks zoete paprika
  • 0,5 tl gerookte paprika
  • 3 el Arachide olie
  • 2 teentjes knoflook fijngesneden
  • 2 tl Vissaus
  • 2 stengels lenteui geheel fijngesneden
  • zout/ peper.

Instructies
 

  • Blaker de aubergine en zoete paprika in de oven zwart. (20 minuten, 250 graden). Pak ze direct uit de oven in in plastic. Laat 10 min staan.
  • Ondertussen verwarm je de olie met gerookte paprika op in een pannetje. Na een paar minuten knoflook toevoegen en vissaus. 30 sec laten bubbelen en dan de lenteui toevoegen en zacht koken (30 sec). Zet apart.
  • Verwijder het vel van aubergine en paprika. Snij in de lengte in repen en leg op een bord. Besprenkel met de saus net voor het opdienen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept