Boerenkoolbrood met cashewnoten

Gang Brood
Keuken Hollands
Porties 1 brood

Ingrediënten
  

  • 1 kg Boerenkool
  • 100 g Speltmeel
  • 50 g Amandelmeel
  • 4 stuks Eieren
  • 1 el Citroensap
  • 1 tl Wijnsteenbakpoeder
  • 50 g Cashewnoten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175ºC. Bekleed de bakvorm (16 x 11 cm) met bakpapier.
  • Maal de boerenkool fijn in de keukenmachine. De er wat zout en de overige ingrediënten behalve de noten bij. Meng 1 tot 2 minuten tot een egale massa.
  • Voeg de cashewnoten toe en maal nog 1 minuut.
  • Schep het deeg in de bakvorm. Bak het brood in 35-45 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept