Wortelpuree

Gang Bijgerecht, Vegetarisch
Keuken Italiaans
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 5 stuks Wortelen
  • 1 el Boter
  • 1 stuks Sjalotje
  • 2 el Parmesaanse kaas
  • 0,5 el Peterselie
  • 0,5 el Bieslook

Instructies
 

  • Snijd de wortels in gelijke stukken van 5 cm en stoom ze al dente. Verwarm de boter, bak de wortels op laag vuur met de sjalot en breng op smaak met peper en zout. Pureer in een blender of met de staafmixer en zet weg. Meng de puree zodra deze afgekoeld is met de kaas, peterselie en bieslook. Proef, breng eventueel nog op smaak en serveer op kamertemperatuur.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept