LEVEN ALS GOD IN FRANKRIJK

Stel je eens voor … je begeeft je in een charmant wijndorpje in een van de beste wijngebieden van de Bourgogne. Er heerst een gemoedelijke sfeer, je geniet van de Bourgondische keuken en de heerlijke wijnen uit de streek. Kortom, het leven lacht je toe.

Smaakt dit naar meer? Voor alle bourgondiërs verzorg ik dit najaar, samen met vinologe Monica  een unieke wijn-kookreis in de Bourgogne.

Wanneer

Woensdag 3  t/m zondag 7 oktober 2018

Kosten

Prijs per persoon: € 629,- (op basis van een 2-persoonskamer)

Andere opties:

  • 1 persoonskamer in het kasteel € 297,- per persoon
  • 1 persoonskamer in chambre d’hôte circa € 54,-
  • appartement in nabije omgeving circa € 259,- per persoon

Groepsgrootte

tussen de 10 en 15 personen

Informatie & inschrijven

Klik op onderstaande button om het volledige programma te lezen en om direkt te boeken. Je bent bij reisagente Ingrid Guezen vanYouR Travel in goede handen. Zij verzorgt de afhandeling van deze reis.

Waar kun je nu het beste leven als God in Frankrijk? In de Bourgogne dus, vlakbij het wijnstadje Beaune. Vinologe Monica van der Stap van wijnwijs.com woont hier al 35 jaar en organiseert proeverijen, wijnwandelingen en meer. Samen hebben we deze unieke reis samengesteld die het goede leven in de Bourgogne perfect weerspiegelt. We hebben er nu al zin in!

4 Redenen waarom je dit niet mag missen:

  1. Je bezoekt bijzondere wijnboerderijen en wijngaarden, inclusief proeverijen. Dit alles onder leiding van de Nederlands-Franse vinologe Monica.
  2. We picknicken in de wijngaard, lunchen op een wijnboerderij en eten bij locale restaurants.
  3. Tijdens de kookworskhop op zaterdag zal je Bourgondische hart nog sneller gaan slaan. Van te voren bedenken we samen passende gerechten bij de wijnen, waarna we vervolgens vol ideeën naar de lokale markt in Beaune gaan om in te kopen. In de middag starten we rustig aan met koken en worden onze smaakpapillen optimaal geprikkeld door de perfecte combinatie van wijn en spijs.
  4. We onvernachten midden tussen beroemde wijnen, in een idyllisch wijnkasteel uit de 15e eeuw in het wijndorpje Puligny Montrachet.