Venkel sorbetijs

Gang IJs
Keuken Glutenvrij, Hollands
Porties 250 grams

Ingrediënten
  

  • 100 gram water
  • 25 gram suiker
  • 1 gram stabilisator voor sorbets
  • 150 gram venkel geschild, in stukken
  • 25 gram Pernod
  • snufje zout

Instructies
 

  • De venkel blancheren en koelen in ijswater. Breng alle overige ingrediënten, behalve de Pernod, aan de kook en voeg de geblancheerde venkel toe. Even doorkoken en direct pureren met de staafmixer of in de keukenmachine. Zeven en vermengen met de Pernod. Laat enkele uren koelen en draai tot sorbet in de sorbetière.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept