Tapenade tomaten

Gang Bijgerecht
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 50 g Tomaat gedroogd. op olie
  • 3 stuks Ansjovis
  • 1 teentje Knoflook
  • 25 g Olijven, groen zonder pit
  • 25 g Cashewnoten
  • 1 el Vermouth
  • 1 el Cognac
  • 0,25 dl Witte wijn
  • Peper
  • 0,25 dl Arachide olie
  • 0,5 stuks Sjalotje

Instructies
 

  • Spoel de ansjovisjes in melk om te ontzouten. Snij het sjalotje in kleine stukjes. Laat de groene olijven goed uitlekken. Maal in de keukenmachine de tomaten, ansjovis, gehalveerde knoflookteen, groene olijven, cashewnoten, vermouth, cognac, witte wijn, peper en olie tot een vrij gladde massa. Voeg de gesnipperde sjalot toe en laat de machine nog 5 seconden draaien.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept