Speculaas brownies

Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur
Gang Nagerecht, Patisserie
Porties 16

Ingrediënten
  

  • 125 g Chocolade pure
  • 50 g Boter
  • 2 stuks Eieren
  • 125 g Basterdsuiker witte
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 90 g Bloem
  • 4 g Bakpoeder
  • 2 el Speculaaskruiden

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180º C.
  • Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water. Voeg de boter toe en roer totdat deze gesmolten is.
  • Doe de eieren in een kom en klop ze met de basterdsuiker, vanillesuiker en speculaaskruiden egaal.
  • Laat het chocolademengsel iets afkoelen en roer er het eimengsel door. Spatel daarna voorzichtig de bloem erdoor.
  • Schep het mengsel in de bakvorm of muffinvormpjes en bak dit in het midden van de oven in 30-40 minuten gaar. Laat ze ongeveer 15 minuten in de vorm afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept