Speculaas brownies
Ingrediënten
- 125 g Chocolade pure
- 50 g Boter
- 2 stuks Eieren
- 125 g Basterdsuiker witte
- 1 zakje Vanillesuiker
- 90 g Bloem
- 4 g Bakpoeder
- 2 el Speculaaskruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180º C.
- Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water. Voeg de boter toe en roer totdat deze gesmolten is.
- Doe de eieren in een kom en klop ze met de basterdsuiker, vanillesuiker en speculaaskruiden egaal.
- Laat het chocolademengsel iets afkoelen en roer er het eimengsel door. Spatel daarna voorzichtig de bloem erdoor.
- Schep het mengsel in de bakvorm of muffinvormpjes en bak dit in het midden van de oven in 30-40 minuten gaar. Laat ze ongeveer 15 minuten in de vorm afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!