Insalata di barbabietole con menta
Salade van biet met munt
Ingrediënten
- 16 stuks kleine bietjes
- 20 blaadjes munt
- 4 el olijfolie
- 1 el witte wijnazijn
- grof zeezout
- peper
Instructies
- Gaar de bietjes in de oven of kook of stoom ze. In de oven op de hoogste temperatuur. Wikkel ze in aluminiumfolie. De bieten zijn gaar als je met een mesje er makkelijk in kunt steken. Dit bereik je na ongeveer 30 minuten voor kleine bietjes.
- Pel de bieten en snijd ze in dunne schijven.. Leg in een schaal en voeg er de muntblaadjes aan toe.
- Meng de olie en azijn en lepel dit over de bietjes. Doe dan het zout en de peper erover. Dit doe je als laatste omdat je dan de zout- en peperkorrels goed proeft.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!