Romige chocoladesaus
Ingrediënten
- 1 reep Chocolade, puur
- 3 el basterdsuiker bruine
- 1 scheut Schenkstroop
- 15 cl Slagroom
- 1 klontje Boter
- 3 stuks bananen je kan ook per persoon één banaan doen
- 6 bolletjes ijs maakt niet echt uit wat voor ijs, vanille ijs is lekker
Instructies
- Breek de chocola in stukjes en doe het in een pannetje, doe de basterdsuiker, boter, slagroom en stroop er ook bij. Laat het op een zacht vuurtje smelten en als het begint te smelten, ga je roeren tot het helemaal gesmolten is en heet genoeg. Snij de bananen over de lengte door de helft en leg ze op een bordje met de bolletjes ijs ernaast. Doe de chocolade saus erover heen en geniet bij het opeten ervan.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!