Pistachevulling voor macarons

Porties 20 macarons

Ingrediënten
  

  • 200 gr witte chocola
  • 100 ml slagroom
  • 10 gr pistache pasta of meer naar smaak

Instructies
 

  • Pistachevulling (24u van tevoren)
  • Hak of breek de chocola in stukjes en smelt deze au bain-marie. Breng nu in een pannetje de slagroom en pistachepasta tegen de kook aan. Wanneer dit heet is giet je deze in drie stappen op de gesmolten chocolade. Roer intussen steeds goed door met een garde om de room en chocolade goed samen te brengen en de ganache helemaal glad te maken.
  • Laat de ganache 24 uur opstijven op kamertemperatuur tot deze een mooie lobbige spuitbare textuur heeft.
Bon: Gwenn's backery
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept