Paprika-Garnalensushi
Ingrediënten
- 1 stuks Paprika, rood
- 0,5 stuks Avocado
- 4 stuks Garnalen grote
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden en rooster de paprika’s tot het vel zwart ziet en loslaat. Doe ze in een plastic zak, opgeblazen met wat lucht. Laat een kwartier staan. Laat ze wat afkoelen en trek het vel eraf. Snijd ze doormidden en haal de zaadlijsten en zaadjes eruit.
- Leg de paprikahelften op een snijplank en vul ze aan 1 kant met een hoopje avocadoplakjes. Stop in elke paprikahelft twee garnalen en breng het geheel op smaak met zout en peper. Rol de paprikahelften strak op in plasticfolie en zet ze 30 minuten koel.
- Snijd de rol in plakjes en serveer.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!