Pane di Artuzzi

Gang Brood
Keuken Italiaans
Porties 1 brood

Ingrediënten
  

Deeg

  • 500 g Meel
  • 450 cl water
  • 35 g verse gist

Vulling

  • 300 g zwarte olijven
  • 150 cl Olijfolie
  • 4 tenen Knoflook
  • 10 g Zeezout
  • 5 takjes Rozemarijn
  • 200 g Meel

Instructies
 

Deeg

  • De ingredineten voor het deeg in een kom mengen en daarin 1 uur laten rijzen.

Vulling

  • Alles ingrediënten mengen met het meel en door het deeg kneden. Bol op en laat nog een half uur rijzen. In de oven van 210ºC in 20 minuten bakken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept